Ons Concept

All-you-can-eat arrangement

Bij Cai & Cai kun je genieten van ons uitgebreide assortiment aan heerlijke gerechten. Onze bestelwijze is erg handig en snel: je kunt onze gerechten bestellen door simpelweg onze QR-code te scannen. We bieden een all-you-can-eat concept, waarmee je onbeperkt kunt genieten van onze gerechten.Β 

Aziatisch & vers

Onze menukaart biedt Aziatische fusiongerechten met de nadruk op sushi. Met meer dan honderd verschillende gerechten van hoge kwaliteit, vind je bij ons populaire gerechten uit Japan, China en Korea. Denk aan sushi, sashimi, teppanyaki, wokgerechten, grillgerechten, soepen, salades en meer. We werken dagelijks met verse ingrediΓ«nten om de beste smaakbeleving te garanderen. Kortom, bij ons kun je genieten van een uitgebreide keuze aan heerlijke Aziatische fusiongerechten met de nadruk op sushi.

Huisregels

Bij Cai & Cai kun je in rondes bestellen, waarbij je per ronde maximaal 5 gerechten per persoon kunt bestellen. We bieden maximaal 5 rondes aan, om verspilling van voedsel te voorkomen. We willen je dan ook vriendelijk verzoeken om alleen te bestellen wat je denkt op te kunnen eten. Houd er rekening mee dat we bij overbestelling €3 per overgebleven gerecht in rekening mogen brengen om voedselverspilling tegen te gaan. Ons doel is om de hoogste kwaliteit en smaakbeleving te bieden, met een uitgebreid assortiment aan gerechten om uit te kiezen.

Verjaardagsactie

Als je op dezelfde dag als je bezoek jarig bent en je komt met een groep van minimaal vier personen bij ons eten, dan is het goed om te weten dat je als jarige bij ons gratis eet! We vinden het leuk om je verjaardag bij ons te vieren en willen deze bijzondere dag graag extra speciaal maken. Laat ons weten dat je jarig bent bij het maken van de reservering en neem een geldig legitimatiebewijs mee om van deze actie te kunnen profiteren. We hopen je snel te mogen verwelkomen en samen je verjaardag te vieren!